A nyíry Dízel 1991-ben kezdte meg működését szervizként Budapesten. A dízel járművek elterjedése miatt szervizünk is specializálódott a dízel autók szervizére. Ezen a területen folyamatosan fejelsztette technológiáját és munkatrsait a szerviz, hogy Budapest egyik legjobb és legnagyobb tapasztalattal bíró dízel műhelyévé nője ki magát. Az idő előrehaladtával a Nyíry Dízel sikeresen vált az egyik vezető dízel szervizzé és lett az egyik legtapasztaltabb szerviz a dízel járművek területén.

Ahogy egyre több autó jár az úton, úgy a dízel autók mellett a benzines autók szervizelésére is egyre nagyobb lett az igény. Egyre többen tértek be általános javításokkal is a szervizbe és nőtt a nem dízel autók szervizelése iránti igény is. Mostanra a Dízel technologija megbízhatósága annyira megnőtt, hogy a javítási igénye jelentősen csökkent a személygépkocsi szegmensben.

Emiatt a Nyíry Dízel úgy döntött, hogy a korábbi dízel szerviz mellett széleskörű, minőségi általános autójavítást is fog kínálni egy partnerrel közösen.

Olyan partnerre volt szükség, aki már korábban bizonyított az autójavítás területén, minőségi partnerkapcsolattal rendelkezik és hasonlóan nagy múlttal a háta mögött szerviz munkákat, mint a Nyíry Dízel. Így esett arra a választás, hogy a Nyíry Dízel a régóta Bosch Car Service hálózat tagjaként dolgozó Gaál-Autó Kft-vel partnerkapcsolatba lépett 2018-ban, hogy a minél szélesebb körben és minél minőségibb munkával tudja kiszolgálni az autós közönséget.

Telefonszám

+3670 770 7441

Nyitvatartás

HÉTKÖZNAPOKON:  08:00 – 17:00
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP:  ZÁRVA