Átvizsgálás és műszaki vizsga Budapesten a 2. kerületben – Nyiry Autószerviz

A műszaki vizsga a 4 évesnél idősebb gépjárműveknél 2 évente esedékes. Ilyenkor derül ki, hogy állapota alapján továbbra is részt vehet-e a közúti forgalomban. A vizsga teljesen online megy végbe, ezért szükség van egy előzetes műszaki szemlére. Itt a gépkocsit egy vizsgasoron átnézzük, hogy a nagyobb hibákat észrevegyük.

Így megállapítjuk, hogy a gépkocsija megfelel-e a műszaki vizsga feltételeinek. Amennyiben nem, azt időben jelezzük illetve javítani tudjuk.  Ezzel biztosítjuk, hogy gépkocsija zökkenőmentesen vegyen részt a vizsgán.

Szervizünk budapesten a 2. kerületben vállalja a gépkocsijának Időszaki Műszaki Vizsgáztatását NKH vizsgaállomáson. Jelentkezzen be előzetes átvizsgálásra és műszaki vizsgára az alábbi űrlap kitöltésével.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Rendszám (kötelező)

Kérem adja meg, hogy melyik napon tudná behozni autóját szervizünkbe

Időpont (óra):
Számunkra fontos az Ön kérése, ezért megpróbálunk Önnek megfelelő időpontot találni. Ezért a szervizidőponttal kapcsolatban kollégánk hamarosan vissza fogja hívni Önt.
[Bejelentkezés műszaki vizsgára]

Megjegyzés

Nincs ideje elhozni szervizünkbe autóját? Nem tudja megvárni a vizsga végét? Nézze meg Hozom-Viszem szolgáltatásunkat >>

Telefonszám

+3670 770 7441

Nyitvatartás

HÉTKÖZNAPOKON:  08:00 – 17:00
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP:  ZÁRVA