A megfelelő mennyiségű olaj alapvető feltétele az autó hibátlan működésének, így nem érdemes vele spórolni. Azonban egy idő után elhasználódik ilyenkor pedig nem szabad várni a cserével. 

Mikor kell olajat cserélni?

A legtöbb gépjárműben elektronikus visszajelző értesít minket arról, ha az olajszint kritikus szint alá süllyedt. Ugyanakkor gépkocsi típusától és a használat körülményektől is nagyban függ, hogy mikor kell olajat cserélni. Ebben segít a Bosch gyári technológiája. A gépkocsi típusa és futásteljesítménye alapján kikalkulálja az olajcsere idejét és meghatározza a megfelelő olaj használatát.

A mai autókon nem olajcsere intervallumot, hanem flexibilis szervizperiódust vagy kötelező szervizidőtartamot adnak meg. Így javasoljuk, hogy ne csak olajat cseréltessen, hanem nézesse át teljes körűen autóját.

Mit tartalmaz egy olajcsere szervizünkben?

Egy ilyen munkánál az olajcsere folyamatán felül kicseréljük szűrőjét. Valamint az Ön autójának legmegfelelőbb (ár-érték arányú) olajjal töltjük fel a rendszert.

Jelentkezzen be budapesti szervizünkbe olajcserére az alábbi űrlap kitöltésével.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Rendszám (kötelező)

Kérem adja meg, hogy melyik napon tudná behozni autóját szervizünkbe

Időpont (óra):
Számunkra fontos az Ön kérése, ezért megpróbálunk Önnek megfelelő időpontot találni. Ezért a szervizidőponttal kapcsolatban kollégánk hamarosan vissza fogja hívni Önt.
[Bejelentkezés olajcserére]

Megjegyzés

Telefonszám

+3670 770 7441

Nyitvatartás

HÉTKÖZNAPOKON:  08:00 – 17:00
SZOMBAT: ZÁRVA
VASÁRNAP:  ZÁRVA